ΙΔΕΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΗΜΑ

Μετά από αυτόν τον μεγάλο τίτλο και μην θέλοντας να αναλυσω πώς έφτασα σε αυτές τις σκέψεις αρχιζω να προτείνω λύσεις εξόδου από τα προβλήματά μας, όχι για να τις κάνει κάποιος άλλος άλλα ως απαραίτητο να αφομοιωθούν και να συνηδητοποιηθούν ως ένα μεγαλο βαθμό αντικειμενικά ορθές.
Πάμε
1. Ο διαχωρισμός δεξιός αριστερός φασίστας αναρχικός εργατης καπιταλιστης κλέφτης τιμιος ληστής δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει απλά έχουμε τους βλάκες του λιγότερο βλάκες τους έξυπνους κλπ. Χρήσιμο να μελατάμε μαρξισμό αλλά δεν κρίνεται η ζωή μας από οικονομικές σχέσεις, ένα καλό πήδημα είναι καλύτερο από μια μερσεντές (και ισως λιγότερο θανατηφόρο). Και προπαντώς το σημαντικό ελλατωμα των περισσοτέρων συνοψίζεται στο εξής "να ψοφήση η κατσίκα του γείτονα"
2. Ιδεολογικό υπόβαθρο έχουμε για να στηριχτούμε από τον Αριστοφάνη μέχρι την Καινή Διαθήκη, μεγάλοι μάγκες και οι 2, τι άλλο είναι η επονομαζόμενη θυσία του Χριστού, μια μαγκιά με τα όλα της, και τα λεφτά τους τα είχε γραμμένα, και το εμπόριο και η παραβολή για τα πουλάκια (και εφόσον τα πουλάκια τρώνε καναβούρι αρα γούσταρε και ντουμανάκια) και μάγκας και νταής (οι έμποροι στο ναό)και οταν δεν την κοπάνησε δεν έγλυψε, τους λέει ότι και να μου κάνετε θα μου κλάσετε τα παπάρια και ούτε αναφορές σε μέσα γνωριμίες και βύσματα (του στυλ ξέρεις ποιος είμαι εγώ?) και την γκομενίτσα την περπάταγε. Τα γράφω αυτά για κάτι σφουγγοκωλάριους. Αφού τελειώσαμε και με το ιδεολογικό υπόβαθρο πάμε στα πρακτικά
3. Ειναι αναγκαίο να φροντισουμε το τσαρδί μας , άρα χρειαζόμαστε μπράτσα βλέπε στρατό, και βόθρο για να μην βρωμίσουμε απο την τα σκατά μας. Εχουμε και λέμε ο στρατός χρειάζεται βελτίωση αλλά σε ατομική και συνηδειτή βάση. Η θητεία να αυξηθεί εγώ λέω στα 5 χρόνια και να έχουμε μαχητές σε κάθε τομέα. Ο στρατιώτης 1 χρόνο να είναι ειδικέςω δυνάμεις, μετά πυροσβεστική, μετά διασώστης, μετά αστυφύλακας της γειτονιάς, μετά τραυματιοφορές να προσφέρει γιατί το νιωθει και όχι επάγγελμα που αποκτηνώνει. Οση δεν θέλουνε οπλο δεν είναι κακό, ασ προσφέρει από αλλη θέση, και να υπάρχει και μια οικονομική βοήθεια για τα στοιχειώση ατομικά πρασαρμοσμένη. Και αν κάποιος δεν θέλει να υπηρετήσει θα ρωτήση κάποιος, δεν θα υπηρετήσει θα απαντήσω εγώ, απλά θα καλύψει τα έξοδα κάποιου που υπηρετεί απλά πραγματα.
Και πάμε στο βόθρο ή πιο καλύτερα στο βιολογικο καθαρισμό, αυτό είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο και είναι οι φυλακές, πρέπει να γίνουν σωφρονιστικά καταστήματα και οχι κολαστήρια και μεσα πλουτισμού. Τι μαλακία είανι αυτό, αν κλείναμε τις φυλακές και δίναμε το κόστους στους μικροεγλιματίες δεν θα ήταν μικροεγκλιματίες, και τα πρεζόνια ας τα βαλουνε να καλιεργουν χασισιές παπαρουνιές και γενικά με όλο το φάσμα της παραγωγής ουσιών και με μερίδιο στην παραγωγή που θα πουλιέται στην ντόπια αγορά από πρατήριο, και έτσι τα αγουράκα θα ήταν πιο ακριβά απο την φούντα. Οι μεγαλοεγκληματίες δεν μπαινουν φυλακή άρα δεν ασχολιόμαστε, οι τρομοκράτες δεν μας αφορούν, όλοι μαζί οι τρομοκράτοες σκοτώνουν λιγότερους από τους ελεύθερα κινούμενους εποχούμενους και άσχετους τρομοκράτες. Και κάτι τσάμπα μαγκες τσαμπουκαλεμένους θα τους στέλνουμε στα ΟΥΚ να τους βάλουνε να τσαμπουκαλεύονται καμια γαρίδα άντε και τσακίζουν στο ξύλο κανά χταποδάκι προν το ψήσιμο.
4. Αμα τα εξασφαλίσουμε τα παραπάνω πάμε να στρώσουμε την παραγωγική μας βάση. Εδώ είναι τα δύσκολα Μάγκα μου γιατί μετά απο τον πελοπονησιακό πόλεμο αυτό που έχουμε καταφέρει οι κατοικούντες στον ελλαδικό χώρο είναι να παράγουμε υπηρεσίας αρχιδοξυσίματος και κωλογλυψίματος για αυτόν που δεν τις χρειάζεται και μάλιστα δανειζόμαστε για την αγορά του εξειδικευμένου εξοπλισμού που απαιτείται για αυτές τις υπηρεσίες/
5 Πρέπει να αρχίσουμε να δέρνουμε όποιας μας λέει ότι θα μας σώσει ο Α ή ο Β. Προσοχή δεν δέρνουμε αυτόν που μας λέει θα σε σώσω (τα παπάρια του βασικά σώζει) αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά, αλλά αυτόν τον εξορισμού γλύφτει που δεν κάνει ποτέ τίποτα και μας παραπλανεί.
6. Δεν φωνάζουμε και ουτε ακουμε αυτους που φωνάζουνε η φωνή είναι θόρυβος και μας ενοχλεί.
7. Για αυτο είμαι κατά τον πορειών , αποδεικνύουν κάτι? Αναρωτηθείται το εξής γιατί δεν έχει οργανώσει κανένας ποτέ μιαεκδήλωση του στυλ ¨"ας γνωριστούμε καλύτερα" μπορούμε να βγούμε στους δρόμους και αντί να γκαρίζουμε πίσω από πανω να αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε ήρεμα και χαλαρά, με το ουζάκι μας, το λρασάκι μας (υποστηρίζουμε τα ελληνικά προϊοντα) την φουντίτσα μας και διαχεομαστε, διαλύεται τέτοια συνάθρηση? Δεν διαλύεται γιατι είναι παντού και ποιος να την διαλύσει αφού σε ολους αρεσουν αυτά και δεν υπάρχει πόλωση.
8. Καταπολέμηση της διαφθοράς τσαμπουνάνε όλοι. Δεν μας αφορά η διαφθορά γιατί ακυρώνεται μόνη της. Γιατί τι κάνει ο διεφθαρμένος: τα κονομαει έξω από τους κανόνες του παιχνιδιού, έ αντί να βάζουμε κανόνες αλλάζουμε παιχνίδι. Για παράδειγμα διεφθαρμένος εφοριακός με το προϊόν της διαφθοράς αγοράζει γιώτ και το χαίρετε με την κακομούτσονη γυναίκα του, παρέα μη διαφθαρμένων χαβαλέδων αγοράζει δανείζετε νοικιάζει βάρκα και οργανώνει πολυμελή οργια δίπλα από το γιωτ. Ποιος περναέι καλύτερα?
9. Και ναι λέμε ναι στις καμερες και στα συστήματα παρακολουθησης και όλα τα ρίχνουμε στο δίκτυο. Θα πήξουμε στο κοτσομπουλιο. Εδώ βγάζουμε καμιά ψόφια και τρέχουμε και το ανακοινώνουμε όπου μπορούμε, γιατί να μην κάνουμε την ωραία δήλωσή μας μπρος σε μια δημόσια κάμερα και να είμαστε και σίγουροι ότι καποιοι μας είδανε και θα σταματήσουν και οι κόντρες ανάμεσα σε καποιους μπαχαλάκηδες για ποιος έριξε την καλύτερη μολότωφ ε΄δω θα έχουμε εικό να και θα δημιουργούνται και ψηφοφορίες
10. Και τελειώνω όλα δείχνουν καλά μέχει εδώ και μέσα στην τρελλ χαρά, δεν υπάρχει κάποιο τίμημα για αυτά υπάρχει αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, υπάρχει η θανατική ποινή υπάρχει η ευθανασία, η στείρωση ο ευγονισμός, η εξορία, η κούραση για την ασκηση η μελέτη δεν είανι μασα ξάπλες και φούμες. Ολα έχουν ένα τίμημα. Ας πουμε σου έρχεται το πρεζονι να τσιμπήσει κατι τις να παρει δόση σαφώς και δεν του δίνουνμε γιατι έχει την δυνατότητα να την φτιαξει μόνος του, δεν θέλει και σε πιέζει: ε τότε εκτελείτε με συνοπτικές διαδικασίες και οχι μονο τα πρεζονια

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ, ισχυρα εργαλεια χειραγωγησης