Περί κορκωνέα και σωμάτων ασφαλείας

Ορμώμενος από
http://tvxs.gr/node/58742#comment-339891 και http://tvxs.gr/node/58741#comment-339893
Γράφωκαι γω τα:
Τα έχω ξαναγράψει. Το πρόβλμα δεν είναι ο Κορκωνέας και σε τελική ανάλυση ίσως είναι ο πιο τίμιος και ηθικός αφού έκανε καλά αυτό για τον οποίο τον έχουν επιλέξει του υποδεικνύουν και τον εκπαιδεύουν (αφήνοντάς του ανεκπαίδευτο). Είναι πιο τίμιο να πυροβολείς τον αντίπαλο σου παρά να τον ψεκάζεις με μια φυσούνα να ρίχνεις δακρυγόνα να σπας βιτρίνες να χτυπάς δεμένους ανθώπους. Εχουν νομιμοποιήσει την βία σε καθημερη βάση και τώρα σε όλους φταίει ο Κοκωνέας. Από όλες τις πλευρές ακολουθείται η τακτική του "μπλοκαρίσματος" και της καταυθυνόμενης και χειραγωγημένης σκέψης. Δηλαδή αν καταδικαστεί και "εκτελεστεί" ο Κορκωνέας λύσαμε το πρόβλημα των ηθηκών αρχών? Ολη η υπόθεση εκτυλίσεται τελείως επιδερμικά και επιφανειακά. Και εντάξει για το "σύστημα" ξέρει τι κάνει οι υπόλοιποι έχετε στραβωθεί?
Λοιπόν εγώ λέω ότι πρώτοι οι προοδευτικοί και οι έχοντες ελάχιστα δείγματα ευφίας να απαιτήσουμε την απελευθέρωση του Κορκωνέα, να ανακυρήξουμε τον Κούγια εθνικό φωτοδότη αφού σε τελική ανάλυση χρησιμοποιεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο και αναδεικνύει τι σημαίνει αστικό κράτος. Το φωνάζω ότι ο Κούγιας είναι πιο επαναστάτης από πολλούς αλλά δεν καταλαβαίνετε.

Σε συνέχεια του σχολίο μου στο http://tvxs.gr/node/58742#comment-339891,
όλα αυτά είναι κατευναστικές κινήσεις για να ρίχνουν στάχτηστα μάτια του κόσμου. Ο μηχανισμός δημιουργίας ανήθικων και ανεγκέφαλων μπράβων της ηγετίσκων και εξουσιαστών υπάρχει και λειτουρεί απρόσκοπτα. Απλά όλα αυτά τά όργανα είναι πρωμένα με αυτό που κάνουν, το χαίρονται ιδιαιτέρως να βασανίζουν και επίσης η δουλική ψυχολογία τους τους ωθεί να γίνονται "βασιλικότεροι του βασιλέως" και να προσπαθούν να προσφέρουν κάποια επιπλέον εκδούλευση.Ενα τραβηγμάτακι αυτιού τους έκαναν και εκεί, μην μασάτε. Και είναι κρίμα που κανένας πολιτικός σχηματισμός δεν προτείνει μεθόδους για δημιουργία πραγματικά δημολρατικών και ηθικών σωμάτων ασφαλείας και αυτό όχι από άγνοια αλλά από υστερόβουλη επιδίωξη.
Θσ επανέλθω

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ, ισχυρα εργαλεια χειραγωγησης