Περί Νώντα και άλλων

Θα αρχίσω από το συμπέρασμα, ο Κορκονέας πρέπει να αθωωθεί, και αυτό είναι καλό για όλους αλλά άσχημο για αυτόν.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λοιπόν οι αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι, (έστω κάποιοι από αυτούς), και ένας αστυνομικός πεδίου είναι ένας σκληρά εργαζόμενος. Λοιπόν ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για να παραμένει ο εργαζόμενος στην συγεκριμένη θέση εργασίας; (Η αναφερόμενη σειρά ειναι ενδεικτική και όχι σπουδαιότητας)
Εχουμε και λέμε, οι απολαβές, (όχι και τίποτα σπουδαίο για τους συγκεκριμένους), οι σχέσεις με συναδέλφους και το εργασιακό περιβάλλον (ασχολίαστο), προοπτικές καριέρας (εδώ γελάμε) και τελευταίο το αντικείμενο εργασίας και εδώ είναι όλο το ενδιαφέρον κρατήστε το αυτό.
Πάμε παρακάτω, εχουμε έναν εργοδότη ο οποίος δεν πληρώνει καλά, έχουμε προϊσταμένους μη αποδεκτούς, εργασιακό περιβάλλον αχαρακτήριστο, τι απομένει λοιπόν να προσφέρουμε στον εργαζομενό μας, απλά μόνο την ίδια ικανοποίηση από την εκτέλεση της εργασίας,
Αρα αν τους κόψουμε και αυτήν την ευχαρίστηση που μπορούν να απολαμβάνουν στα πλαίσια της εκτέλεσης της εργασίας θα σηκωθολυν να φύγουν ή δεν θα εκτελούν τα καθήκοντά τους όπως ο εργοδότης επιθυμεί.
Λοιπόν όταν ένας εργοδότης στέλνει εναν εργαζόμενο να εκτελέσει μια εργασία και εκείνος τα σκατώνει υπόλογος είναι ο εργοδότης. Δεν θα αρχίσω τωρα να γράφω παπαριές για το που θα πρέπει να στραφεί η ερευνα. Απλά είναι υποκριτικό να τα φορτώνουμε στο μ...... της υπόθεσης. Και εν τέλει εδώ και ένα χρονο δεν έχω ακούσει από κανέναν τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα, και ποτέ δεν θα ακούσω γιατί πολλοί επιθυμούν την αντιπαλότητα, βαζελες και γαύροι, χανούμια και βούλγαροι, μπάτσοι και αναρχικοί, έλληνες και αλβανοί και παλαιότεροι αθηναίοι και βλάχοι και ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ, ισχυρα εργαλεια χειραγωγησης