http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82-%C2%AB%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82#comment-444121

Κυρίες και κύριοι,
Σας παρακαλώ προσπαθήστε να σκεφτείτε έξω από το κουτί και όχι καθοδηγούμενα.
Ας προσπαθήσουμε να στήσουμε το σκηνικό από την μεριά των εξουσιαστών. Οι ηγέτες (προσοχή όχι οι διαχειριστές της εξουσίας, κυβερνήσεις κλπ) για να περάσουν τα σχέδια τους καθότι μη παντοδύναμοι έχουν ανάγκη από κάποια εκτελεστικά όργανα, τα οποία είναι οι πρωθυπουργοί υπουργοί γραμματείς δικαστές αστυνομικοί κλπ, τους οποίους από δω και πέρα θα τους καλούμε ενδιάμεσους - μεσάζοντες. Προσοχή μην πέφτουμε στην λούμπα και να χρησιμοποιούμε γενικούς όρους όπως δικαιοσύνη αστυνομία κυβέρνηση στρατός κράτος, γιατί έτσι ταυτίζουμε τις ατομικές πράξεις με θεσμούς.
Οι πραγματικοί ηγέτες λοιπόν πρέπει να εκπαιδεύσουν τους ενδιάμεσους - μεσάζοντες ώστε να εκτελούν άμεσα τις εντολές ή μάλλον καλύτερα να εκτελούν σύμφωνα με το πνεύμα των ηγετών προτού καν δοθούν εντολές. Επίσης είναι πολύ σημαντικό οι ενδιάμεσοι - μεσάζοντες να συσπειρωθούν μεταξύ τους και ταυτόχρονα να αποκοπούν από την υπόλοιπη κοινωνία.
Το πώς γίνονται αυτές οι διαδικασίες μπορεί να βρεθεί ψάχνοντας λιγάκι, είναι γνωστές σε πολλούς.
Ολη λοιπόν αυτή η ιστορία με τις συλλήψεις , τρομονόμους και δίκες δεν γίνεται γιατί πιστεύει κανένας ότι τα αυτά τα άτομα είναι επικίνδυνα (τουλάχιστον όχι αυτήν την χρονική στιγμή) απλά χρησιμεύουν για δοκιμαστικά του συστήματος μεσαζόντων. Οι ψευδομάρτυρες αστυνομικοί (που τελικά μπορεί να μην είναι ψευδομάρτυρες σύμφωνα με την δικιά τους υποκειμενική πραγματικότητα) οι εμπλεκόμενοι δικαστές κλπ κλπ αποτελούν πειραματοζώα
έτσι ώστε να μελετηθούν τρόποι ελέγχου συμπεριφοράς.
Για να καταφέρουμε να αμυνθούμε όλοι σε αυτήν την κατάσταση δεν πρέπει να κολλήσουμε στο αν έριξε ή όχι πέτρα ή αν ήθελε να ρίξει αλλά σε πράγματα ουσίας όπως ποιο είναι το ηθικό επίπεδο των εμπλεκομένων.Ποια η συμπεριφορά προς αιχμαλώτους από τους αστυνομικούς, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που σύνταξαν την δικογραφία και γιατί?
Γιατί είναι προτιμότερο να έχουμε έναν βασανισμένο και κακοποιημένο άτομο ψυχικά και σωματικά από μια σπασμένη βιτρίνα.
Ας διαδοθεί σε όσους περισσότερο μπορέσουμε μια τέτοια αντίληψη. Ας εξετάσουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την μετατροπή ένστολων συνανθρώπων μας σε ανήθικα όντα? (βλ. βίντεο από κακοποιήσεις ανίσχυρων ατόμων που είναι πια βασανισμοί).
Δίδεται μιαν ευκαιρία ή οποία δεν πρέπει να χαθεί.
Το ζήτημα πρέπει να εξεταστεί περισσότερο από ψυχολογικής πλευράς και ελάχιστα από νομικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ, ισχυρα εργαλεια χειραγωγησης

Περί κερατέας